Εταιρεία

01/07/2015

Η Πλαισιοδομή-Σύμβουλοι Μηχανικοί παρέχει υπηρεσίες για ανακαινίσεις διαμερισμάτωνανακαινίσεις γραφείων, ανακαινίσεις καταστημάτων, υγρομονώσεις, θερμομονώσεις και κατασκευές κτιρίων,

Εκδίδει άδειες δόμησης σύμφωνα με τον νέο τρόπο έκδοσης αδειών.

Διενεργεί τοπογραφικές αποτυπώσεις με τη χρήση σύγχρονων οργάνων.

Πραγματοποεί πραγματογνωμοσύνες για διάφορα τεχνικά θέματα καθώς και εμπεριστατωμένες εκτιμήσεις ακινήτωνσύμφωνα με τα Διεθνή και Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η έμπειρη ομάδα της Πλαισιοδομής προσφέρει και τις υπηρεσίες της για τη διαχείριση τεχνικού έργου.

Είναι τεχνικός σύμβουλος για το πρόγραμμα “εξοικονομώ κατ΄οίκον” που προσφέρει η πολιτεία για την αναβάθμιση του ακινήτου ενώ παράλληλα εκδίδει τα πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ) για το πρόγραμμα.

Επίσης εκδίδει πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ) τόσο για ενοικιάσεις όσο και για πωλήσεις ακινήτων. Επιπλέον δίνει βεβαιώσεις περί μη αυθαιρεσίας σύμφωνα με το Ν.4178/2014 για μεταβιβάσεις ακινήτων.

Η Πλαισιοδομή-Σύμβουλοι Μηχανικοί ιδρύθηκε το 2006 και είναι ένα τεχνικό,κατασκευαστικό και συμβουλευτικό γραφείο Μηχανικών με εμπειρία σε έργα μηχανικού για τον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα αλλά και ιδιώτες πελάτες.

Απασχολεί ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με εκπαίδευση και ειδίκευση από ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Το τεχνικό γραφείο παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες του σε όλα τα στάδια ενός έργου, από τη μελέτη έως το σχεδιασμό, λειτουργία, κατασκευή αλλά και συντήρηση αυτού.

Η Πλαισιοδομή-Σύμβουλοι Μηχανικοί στοχεύει στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και με την χρήση υλικών υψηλών προδιαγραφών και πάντα σεβόμενη το περιβάλλον. Για το λόγο αυτό, η ΠΛΑΙΣΙΟΔΟΜΗ, εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με EN ISO 9001:2008 από τον Ιανουάριο 2013.

Σύμφωνα με το παραπάνω πρότυπο εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης για τα εξής πεδία εφαρμογής:

Συντήρηση – Ανακαίνιση κτιρίων

Επίβλεψη και Διαχείριση Έργων

Αδειοδότηση

Έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών

Πραγματογνωμοσύνες και εκτιμήσεις ακινήτων

Τοπογραφικές αποτυπώσεις

 

 

Αφήστε μια απάντηση