Ανακαίνιση

01/07/2015

Η Ανακαίνιση Ακινήτου περιλαμβάνει την ανακαίνιση όλων των ειδών ακινήτων, όπως: Διαμερίσματα, Μονοκατοικίες-Μεζονέτες, Γραφεία, Καταστήματα, Φαρμακεία, Εργαστήρια, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία κ.ο.κ..

Η ανακαίνιση μπορεί να είναι ολική, δηλαδή να γίνει σε όλους τους χώρους ενός ακινήτου, ή μερική οπότε να γίνει σε μεμονωμένους χώρους του. Συγκεκριμένα, μπορεί να γίνει: ανακαίνιση υπνοδωματίων, ανακαίνιση κουζίνας, ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση χώρων υποδοχής, ανακαίνιση αποθηκών, ακόμα και εξωτερικών χώρων, μπαλκονιών και κήπων. Κατά  τη διάρκεια μιας ανακαίνισης πραγματοποιούνται εργασίες στους εσωτερικούς χώρους των ακινήτων αλλά και στους  εξωτερικούς. Επίσης, ανακαίνιση – ανανέωση μπορεί να γίνει και στις εξωτερικές πλευρές (όψεις) των ακινήτων.

Η ανακαίνιση ακινήτων, όμως, δεν περιλαμβάνει μόνον αλλαγή των όψεων, των εσωτερικών χώρων και της αισθητικής των ακινήτων αλλά και αλλαγή της ενεργειακής τους απόδοσης (σε συνδυασμό με τη βοήθεια του προγράμματος “Εξοικονόμηση κατ΄Οίκον“).

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι η ανακαίνιση ενός ακινήτου δεν απαιτεί απαραίτητα τη διάθεση μεγάλων χρηματικών ποσών. Μια ανακαίνιση μπορεί να γίνει και με μικρό κόστος, ανάλογα με τις απαιτήσεις και την οικονομική δυνατότητα των ιδιοκτητών. Κατά την εκπόνηση – προετοιμασία των σχεδίων της ανακαίνισης, προτείνονται στους ιδιοκτήτες διάφορες ιδέες και δυνατότητες, προκειμένου οι τελευταίοι να επιλέξουν τη λύση που τους ταιριάζει.

Για την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ανακαίνιση ενός ακινήτου είναι σημαντική η συμβουλή και η παρουσία Μηχανικού.

Αφήστε μια απάντηση