Τοπογραφική αποτύπωση

02/07/2015

Η Τοπογραφική Αποτύπωση είναι μία ακόμη από τις υπηρεσίες που προσφέρει η “Πλαισιοδομή-Σύμβουλοι Μηχανικοί”. Οι μετρήσεις στην ύπαιθρο αποτυπώνονται σε τοπογραφικό διάγραμμα εξαρτημένο από το κρατικό σύστημα συντεταγμένων (ΕΓΣΑ΄87). Το ΕΓΣΑ είναι το Ελληνικό Γεωδαιτικό Σύστημα Αναφοράς.

Το τοπογραφικό διάγραμμα είναι η αποτύπωση των υψομετρικών και γεωμετρικών χαρακτηριστικών ενός οικοπέδου μέσα στο οποίο θα γίνουν οι οικοδομικές εργασίες, καθώς και των όμορων σε αυτό οικοπέδων και κτιρίων.

Η “Πλαισιοδομή-Σύμβουλοι Μηχανικοί” με το εξειδικευμένο προσωπικό της πραγματοποιεί τοπογραφική αποτύπωση για άδειες δόμησης, συμβολαιογραφικές πράξεις και δασαρχείο. Με τη χρήση νέας τεχνολογίας τοπογραφικών οργάνων, η τοπογραφική αποτύπωση γίνεται πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Η Πλαισιοδομή πραγματοποιεί χαράξεις γεωτεμαχίων, οικοδομών, οδοποιϊας και διόρθωση κτηματολογίου και πράξεων εφαρμογής.

Επίσης μελέτες δρόμων για αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα.

Όλες οι μετρήσεις γίνονται με γεωδαιτικό σταθμό TCR 307 της Leica και ζεύγος δεκτών GPS promarkt3.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας και ένας από τους μηχανικούς της εταιρείας μας θα σας εξυπηρετήσει.